• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

CORONAVIRUS – COVID19

Mød ikke op, hvis du har forkølelsessymptomer, hoste, feber, halssmerter og influenzasymptomer!

Patienter kan smitte hinanden i venteværelset og os i klinikken, så vi smitter andre patienter.

Hvis vi smittes, kan ikke behandle dem med uopsætteligt behov

For at hindre smittespredning er klinikken lukket for henvendelse uden forudgående telefonisk kontakt.

VIGTIGT! NEDENSTÅENDE BLIVER SANDSYNLIGVIS ÆNDRET LØBENDE! Der er nu en ny fremgangsmåde ved testning for covid-19! Når vi som læger har fundet grund til at lade dig teste, så kan du efterfølgende logge på www.coronaprover.dk og bestille tid til testning. Efterfølgende skal du selv logge ind på sundhed.dk efter 24-48 timer og læse svaret.

Du kan IKKE bestille tid til testning via coronaprover.dk hvis du har haft kontakt til os først, og vi så har godkendt at du skal testes. KONTAKT OS DERFOR FØRST!

Du må altså ikke møde uanmeldt op i klinikken. 
 Vi udvider lægens telefontid og du kan også benytte email-konsultation og medicinbestilling via hjemmesiden.

Som noget helt nyt, og i forbindelse med covid-19 epidemien, kan vi nu tilbyde video-konsultation.

Enten ved at du ringer til klinikken og der sendes et link til din mobil, så kan ve benytte din mobil som kamera

Eller:

Du skal have kontaktet os i forvejen og lavet en aftale om video-konsultation. Vi har desværre ikke mulighed for at have “åben videokonsultation” endnu, men håber på det er noget vi evt kan tilbyde på sigt.

Via Min Læge app (se nedenstående om e-kons for links) logger du ind i det “virtuelle venteværelse”. Du SKAL bruge Min Læge app. Derfor skal du have en smartphone.

Husk at skrive hvad din henvendelse drejer sig om. Det gør det lettere for os at se hvem der bedst besvarer din henvendelse. Der vil både være behandlere og læger siddende klar til at besvare henvendelser i video-kons venteværelset.

Husk at vi kan kontaktes på Email konsultation. Lettest via Smartphone app, kaldet “Min Læge”. Den fås til både iPhone og Android telefoner.

For dig som har en kronisk sygdom:

Det er os som praktiserende læger ikke muligt nøjagtigt at skønne over hvorvidt det øger din risiko for smitte med coronavirus, dersom de nævnte retningslinjer overholdes, ligesom vi ej heller er i stand til at forudse udvikling/graden af sygdomsalvor af COVID-19 infektion i fald smitte.

Vi kan derfor ikke udtale os om din arbejdssituation og kan ikke anbefale fravær fra arbejdet. Er du utryg, så må du tale med din arbejdsgiver. Hvis arbejdsgiver ønsker papir fra lægen om at du har en kronisk sygdom, som sætter dig i særlig risiko ved COVID-19 infektion, så kan en sådan rekvireres fra os. Dog skal arbejdsgiver (af dig) være informeret om at en sådan attest koster 500kr. Vi laver derfor kun attesten, hvis arbejdsgiver skriftligt har anmodet om den.

PAS PÅ DE ÆLDRE OG SÅRBARE – BRING IKKE SMITTEN RUNDT!